Muž v noci vylezl na balkon a tloukl tyčí do dveří. Před příjezdem policistů stačil utéct
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Na problémy si zadělal 28letý muž, který se snažil vyřešit problémy ve vztahu poněkud nešťastným způsobem. Po půlnoci vylezl na balkon panelového bytu ve výšce asi dvou metrů nad zemí a tlučením tyčí do balkonových dveří jiného muže se domáhal vstupu do bytu, kde se podle něj měla žena nacházet.

"Dovnitř se nedostal a z místa činu utekl ještě před příjezdem přivolaných policistů, už o hodinu později byl zadržen a následně si převzal sdělení podezření z přečinu porušování domovní svobody, kterého se svým jednáním dopustil. Po provedení všech nezbytných úkonů byl propuštěn na svobodu, pokud případ skončí u soudu, hrozí muži v případě uznání viny v krajním případě až tříleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru