Na Děčínsku řádí zloději pohonných hmot. Nafta zmizela z kamionu ve Varnsdorfu i V Děčíně
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Přibližně 200 litrů nafty zmizelo z nádrže kamionu zaparkovaného ve Varnsdorfu. Neznámý pachatel po násilném odstranění víčka ukradl pohonné hmoty v hodnotě asi šest tisíc korun, asi patnáctitisícovou škodu způsobil poškozením nádrže. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

"Pohonné hmoty ukradl z nádrže zaparkovaného kamionu neznámý zloděj také v Děčíně. Odčerpal asi 600 litrů nafty, škoda byla vyčíslena na sedmnáct tisíc korun, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže. V obou případech hrozí pachatelům s ohledem na vyhlášený nouzový stav až osm let za mřížemi," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru