Po zimní přestávce bude opět probíhat svoz bioodpadu. Začne příští týden
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Hnědé nádoby na bioodpad se začínají vyvážet od příštího týdne a svozy budou probíhat až do konce října. Pokud teplota neklesne pod bod mrazu, uskuteční se svozy ještě v listopadu. Bioodpad se v Děčín vyváží z 19 lokalit.

Biologicky rozložitelný odpad mohou občané odevzdávat bez poplatku v průběhu celého roku ve sběrném dvoře Pískovna. Termíny svozů pro jednotlivé části města najdete na webu města v odkazu Vše o odpadech.

Do hnědé nádoby patří: spadlé ovoce, zbytky ovoce a zeleniny (okrajky z brambor, mrkve, kousky jablek, nať, apod.), čajové sáčky, kávová sedlina, skořápky z vajec, listí, tráva, zbytky rostlin (kořeny a listy zeleniny, květiny, apod.), drny se zeminou, kousky větví, keřů i stromů (posekané, nastříhané, prořezané nebo zpracované štěpkovačem), dřevěné piliny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru