Projekt PRO Šluknovsko bez překážek pomůže lidem se zdravotním postižením na trhu práce
Ilustrační foto
Děčín

Šluknovsko - Cílem projektu je podpořit aktivní zapojení osob se zdravotním postižením, nezaměstnaných uchazečů z regionu Šluknovska a pomoci jim zmírnit problémy se kterými se potýkají. Projekt chce eliminovat bariéry znesnadňující jim situaci na trhu práce, a to prostřednictvím vybraných a osvědčených nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti.

Projekt je určen pro osoby se zdravotním postižením v regionu Šluknovský výběžek, které jsou invalidní v prvním nebo druhém stupni nebo osoby zdravotně znevýhodněné. Zároveň se jedná o osoby ze Šluknovského výběžku vedené v evidenci ÚP ČR, na kontaktním pracovišti Rumburk nebo Varnsdorf, jako uchazeči o zaměstnání.

Projekt nabízí: poradenství a individuální přístup odborného poradce, účast na motivačních kurzech, rekvalifikační a vzdělávací kurzy, setkání s regionálními zaměstnavateli, pracovní ochutnávky a zprostředkování zaměstnání včetně pracovních míst podpořených formou mzdových příspěvků pro zaměstnavatele, úhradu doprovodných opatření (cestovní náklady na hromadnou dopravu do místa a z místa realizace konání aktivit a poradenství, rekvalifikace, zdravotní prohlídky, výpis z rejstříku trestů).

Pro podrobnější informace kontaktujte: odborného poradce Ing. Václava Černohouse, telefon 704 218 612, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; terénní pracovnici Janu Pastorovou, telefon 777 276 901 nebo svou zprostředkovatelku na kontaktním pracovišti Úřadu práce ČR v Rumburku nebo Varnsdorfu.

Realizátorem projektu je Pro Litvínov, o. p. s., poradenské centrum je v budově Střední zdravotnické školy a obchodní akademie v Rumburku v ulici Františka Nohy 959/6.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru