Oznamovatelka měla strach o život nájemnice. Na místo jeli policisté i hasiči
Ilustrační snímek. Foto: Redakce
Děčín

Jílové - Na strážníky MP Jílové se v pátek večer obrátila žena s tím, že má obavy o život nájemnice (seniorky), která nebyla několik dní vidět. V bytě je slyšet pouze nářek kočky. Strážníci situaci vyjeli okamžitě řešit. Jelikož bylo důvodné podezření, že v bytě může být majitelka v ohrožení života byla vyrozuměna hlídka PČR a k otevření bytu vyjeli profesionální a dobrovolní hasiči.

Hasiči byt otevřeli. Uvnitř se nacházela žena bez známek života. Státní a městská policie zajistila místo a provedla odchyt zvířete. Smrt podle informací nastala bez cizího zavinění. K události došlo v panelovém domě Sněžnické ulice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru