OBRAZEM: Hřbitovní kaple má nový kabát, sloužit začne začátkem února
Zdroj: www.mesto-sluknov.cz
Děčín

Šluknov - Na konci loňského roku skončily práce na opravě hřbitovní kaple ve Šluknově, kterou občané pro loňský rok vybrali k realizaci hlasováním v participativním rozpočtu.

Kaple získala nový kabát jak v exteriéru (výměna střešní krytiny, oprava fasády s novým nátěrem, výměna oken a dveří, zřízení okapního chodníku), tak v interiéru (dokončení bezbariérového přístupu, výměna vnitřních dveří, nové dlažby, ozvučení kaple a mobiliář – katafalk, pult a židle pro pozůstalé).

2801kaplekz1

Zdroj: www.mesto-sluknov.cz

Stavební práce se vzhledem k vytížení stavební firmy bohužel protáhly o více než dva měsíce, za což byla vůči zhotoviteli uplatněna smluvní pokuta dle uzavřené smlouvy o dílo.

2801kaplekz3

Zdroj: www.mesto-sluknov.cz

Od počátku února je kaple již plně k dispozici a je důstojným prostorem pro poslední rozloučení s nejbližšími.

2801kaplekz4

Zdroj: www.mesto-sluknov.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru