Školáci mohou v pátek do zoo zdarma!
Ilustrační snímek. Foto, zdroj: Děčín
Děčín

Děčín - Půlroční snaha ve škole si zaslouží velkou odměnu! A proto Zoo Děčín vyhlašuje na pátek 31. ledna 2020 vstup pro děti ve věku od 6 do 15 let ZDARMA! „Vysvědčení vidět nechceme. Víme, že snaha o dobré známky není leckdy jednoduchá, a proto chceme odměnit všechny školáky. Přijďte si prostě užít den mezi zvířaty,“ pozvala mluvčí zoo Alena Houšková. Vstup zdarma pro děti ve věku od 6 do 15 let platí i pro Expozici Rajské ostrovy.

Navíc připravila zoo na celé období pololetních prázdnin od 31. ledna do 2. února ještě stanovištní soutěž, která připomene oslavu Světového dne mokřadů (2. února). V areálu zoo bude na soutěžící čekat 6 jednoduchých otázek zaměřených na tyto důležité ekosystémy. Soutěžit se bude o dětskou permanentní vstupenku na rok zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru