Jílové: Strážníci si všimli hořícího komínu. Soused zalarmoval obyvatelku, která nebyla doma
Ilustrační snímek. Foto, zdroj: Hasiči
Děčín

Jílové, Modrá - Hlídka MP Jílové si při kontrolní činnosti města v pondělí ráno všimla, že z komína v rodinném domě u hlavní silnice vycházejí jiskry a jsou vidět i plameny. Strážníci okamžitě zavolali hasiče a zkoušeli kontaktovat obyvatele domu, kde nikdo nebyl. V 8:32 na místo vyjeli hasiči z Jílového a Děčína. Soused bydlící naproti mezitím telefonicky zalarmoval obyvatelku domu, která byla v obchodě. Žena se vrátila těsně před příjezdem jednotek.

Hasiči provedli hasební práce. K události došlo u čerpací stanice, hned na záčátku Modré. Provoz byl na silnici 1/13 řízen kyvadlově strážníkem a dobrovolným hasičem. K větším škodám na majetku naštěstí nedošlo. Poděkování za včasné ohlášení patří strážníkům MP Jílové a sousedům bydlících naproti domu, kde hořelo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru