Děčín - Vedení teplárenské společnosti TERMO Děčín schválilo ceny tepla na rok 2020. Zákazníkům v Děčíně s věrnostní slevou 10 procent klesne cena s DPH z 626 Kč na 598,95 Kč za gigajoule. Dostane se tak na nejnižší úroveň za posledních 10 let.

Většina teplárenských společností v České republice avizuje zvýšení cen tepla, protože cena emisních povolenek na vypouštění skleníkových plynů stále roste. TERMO Děčín emisní povolenky platit nemusí, protože kromě spalování zemního plynu získává teplo i ekologickým způsobem z geotermálního vrtu.
„Díky tomu jsme mohli celé snížení DPH z 15 na 10 procent, které letos schválila vláda, promítnout do snížení ceny tepla,“ říká Libor Štěpán, předseda představenstva TERMO Děčín.
Věrnostní program spustilo TERMO Děčín v roce 2016. Zákazníci, kteří podepsali smlouvu na pět let, získali slevu na cenu tepla ve výši 9,3 %. Do věrnostního programu vstoupilo téměř 84 % zákazníků. V loňském roce TERMO Děčín slevu zvýšilo na 10 % a právě zákazníci s touto slevou se pro rok 2020 dostávají s cenou za GJ pod 600 Kč. Při průměrné spotřebě tepla tak ušetří oproti roku 2019 zhruba 700 Kč na byt 3+1. Desetiprocentní slevu může po podpisu jednoduchého dodatku ke stávající smlouvě využít každý ze zákazníků, který již ve slevovém programu je.
„Je to administrativně jednoduchý krok, se kterým každému pomůže naše zákaznické oddělení. Kdo dodatek podepíše, začne vyšší slevu čerpat již od následujícího měsíce,“ říká Libor Štěpán a dodává, že zákazníci, kteří ve slevovém programu dosud nejsou, do něj mohou vstoupit také.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru