VIDEO: Jak lépe učit? Kraj dbá na zvyšování úrovně ve vzdělávání
Učitelé se setkali na čtyřech Letních školách. Foto: archiv e-deniky.cz
Děčín

Ústecký kraj - Na své si díky projektu Implementace krajského akčního plánu vzdělávání Ústeckého kraje Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů (I – KAP A) přišli učitelé ze základních i středních škol Ústeckého kraje.

Nejprve se setkali na čtyřech Letních školách připravených na téma polytechnika, digitální gramotnost, matematika a čtenářská gramotnost. Měli možnost učit se od nejlepších lektorů ve svém oboru, osahat si a poznat ty nejnovější vzdělávací pomůcky a přiučit se novým trendům ve výuce.

Pro pedagogy i žáky základních a středních škol byl pak určen Vzdělávací veletrh, který se v rámci projektu konal v prostorách výstaviště Zahrada Čech v Litoměřicích. Veletrh představil nové metody vzdělávání, moderní pomůcky, motivoval pedagogy k dalšímu sebevzdělávání a využívání nabídek firem k obohacení výuky. Prohlédnout si mohli nové učebnice, načerpat zkušenosti v moderním výkladu učebních látek a naučit se zaujmout své studenty.

Ústecký kraj na zvyšování úrovně vzdělávání ve všech stupních a všech oborech školství zkrátka dbá.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=onSdLE05x64

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru