VIDEO: Cínovec známý a neznámý. Gymnazisté poznávali Krušné hory
Důležitou součástí studijních výjezdů je nejen znalosti získat a najít samostatně odpovědi na otázky, ale nově nabyté informace také umět předat svým kamarádům a spolužákům.
Děčín

Cínovec - Ačkoliv to tak vždy nebývalo, patří dnes Krušné hory svou rozmanitostí a přírodním bohatstvím mezi nejkrásnější pohoří v České republice. Světově ceněná je i hornická historie Krušných hor. Hornickou minulost i budoucnost Krušných hor, jejich floru a faunu a další přírodní bohatství se do horské obce Cínovec vydali poznávat studenti gymnázia Dubí v rámci studijního výjezdu Cínovec známý a neznámý.

Hlavním cílem studijních výjezdů projektu IKAP B Ústeckého kraje je seznámit děti se zajímavostmi regionu, kde žijí a znalosti, o kterých se píše v jejich učebnicích, jim představit přímo v terénu. Důležitou součástí studijních výjezdů je nejen znalosti získat a najít samostatně odpovědi na otázky, ale nově nabyté informace také umět předat svým kamarádům a spolužákům.

Studijní výjezdy jsou jen jednou z mnoha aktivit, kterými Ústecký kraj podporuje školní vzdělávací plány zaměřené na polytechniku. Především pak na dovednosti dětí získávat znalosti v praxi a dál je sdílet, stejně jako schopnost spolupráce a týmové práce.

https://www.youtube.com/watch?v=FNEwZhZTgLU

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru