V ulici T. G. Masaryka jsou nové „Oranžové“ přechody
www.mestosluknov.cz
Děčín

Šluknov - Asi málokterému Šluknovákovi unikla v listopadu a prosinci realizace nových, resp. obnovených přechodů pro chodce v ulici T. G. Masaryka – konkrétně u základní školy a za knihovnou.

Zcela nový přechod za knihovnou byl zřízen z podnětu zastupitelů města (vysoká frekvence chodců zejména ve směru od sídliště k vlakovému nádraží), přechody u základní školy byly upraveny na základě podnětu Policie ČR.

1812prechodkz2

Zdroj: www.mestosluknov.cz

Nové přechody jsou nově zcela bezbariérové, bezpečně umístěné a zejména nasvětlené. Oranžovou barvu mají sloupy z důvodu vyhovění podmínkám Nadace ČEZ, od které město na realizaci nasvětlení přechodů obdrželo příspěvek ve výši 120.000 Kč. Předání přechodů veřejnosti, proběhne dne 20.1.2020 v 17.00 hodin před budovou základní školy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru