Zákaz řízení nerespektoval. Strážníkům zkoušel namluvit, že řidičák nechal ve druhém autě
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V pondělí ve večerních hodinách se strážníci rozhodli zkontrolovat vozidlo vyjíždějící z místa, kde je nainstalované dopravní značení zákaz vjezdu všech motorových vozidel. Při kontrole řidič hlídce uvedl, že zapomněl svůj řidičský průkaz ve svém druhém autě.

Toto tvrzení vyvolalo u strážníků podezření. Následnou lustrací zjistili, že řidič měl v minulosti několikrát vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Když mu vypršel poslední zákaz nepožádal o přezkoušení a vydání nového řidičského průkazu.

"Tudíž v době, kdy vozidlo řídil, nebyl držitelem příslušného řidičského oprávnění. Proto strážníci celou věc zadokumentovali a pro podezření z přestupkového jednání předali příslušnému správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru