Už žádné kaluže, bláto, nebo mračna prachu: V Krásné Lípě otevřeli nový sběrný dvůr
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Děčín

Krásná Lípa - Město Krásná Lípa slavnostně otevřelo nový sběrný dvůr. Dodavatelem stavby byla společnost Silnice a mosty Děčín, a. s., a to v dohodnutém termínu a ve vysoké kvalitě. Vybavení sběrného dvora dodala firma Farm Technik, s. r. o. z Lovosic.

Projekt byl zpracován společností Pro Projekt, s. r. o. Rumburk. Náklady na realizaci činily 14 mil. korun, na podstatnou část (cca 10 mil. Kč) město získalo dotaci EU z Operačního programu Životní prostředí.

0312sbernydvur1

Zdroj: www.krasnalipa.cz

Město tak ukončuje největší investiční akci roku – výstavbu sběrného dvora v areálu technických služeb. V minulém týdnu proběhla závěrečná kontrolní prohlídka stavby Stavebním úřadem Rumburk – bez jakýchkoliv závad a nedostatků. Nic tedy nebrání vydání kolaudačního rozhodnutí. Zaměstnanci, ale i široká veřejnost tak mají k dispozici moderní a důstojné zařízení pro nakládání s odpady. Plocha areálu je bezpečně odkanalizována, povrchy zpevněné asfaltobetonem a byla osazen moderním vážním systémem, novými velkoobjemovými kontejnery, mobilními sklady atd.

Kaluže, bláto či naopak mračna prachu ve středu města se tak staly historií.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru