Od nového roku bude provoz Úřadu práce v Benešově omezen
Ilustrační foto
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - Od 1. ledna 2020 bude omezen provoz Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Děčíně, detašované pracoviště Benešov nad Ploučnicí, které dosud poskytovalo klientům služby v oblasti hmotné nouze.

Od nového roku bude tyto služby lidem poskytovat Oddělení hmotné nouze Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Děčíně (adresa U Plovárny 1190/14, Děčín 1 – přízemí). Lidé mohou služeb ÚP ČR v Benešově nad Ploučnicí využívat v omezené míře nadále, a to v případě, že není nutná osobní návštěva Úřadu práce ČR.

K podání žádostí či doložení dokladů bude k dispozici poštovní schránka umístěná v přízemí Městského úřadu v Benešově nad Ploučnicí, naproti kanceláři č. 17, odbor hospodářsko-správní (pokladna).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru