Řidič BMW nezvládl řízení a havaroval. Škoda půjde minimálně do miliónu a půl
Ilustrační snímek, foto: redakce
Děčín

Děčín - K dopravní nehodě došlo v úterý pozdě večer na Teplické ulici, nedaleko rehabilitace Kateřina. Řidič osobního automobilu nezvládl řízení a havaroval. Auto nejdříve  narazilo do lampy veřejného osvětlení, následně do zdi, do další lampy a opět do zdi.

Na místo vyjížděli hasiči z děčínské stanice a policisté. Řidič neutpěl žádné zranění. Hasiči museli jednu lampu zcela odstranit, druhá lampa náraz ustála, ale byla značně poškozena. Z havarovaného vozu unikly provozní kapaliny. Policie odhadla škodu na poškozeném automobilu na 1,7 miliónu korun a na veřejném osvětlení na 50 tisíc korun. Dopravní nehoda je dále v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru