OPRAVDU SE STALO: Žena procházela pod okny domu, na záda jí spadl kus sedačky
ilustrační foto
Děčín

Most - Z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti čelí obvinění dva muži ve věku 33 a 28 let, oba z Mostu. Kvůli jejich počínání musela do nemocnice žena, kterou zranili. A to dost neobvyklým způsobem.

Muži měli v místě svého bydliště nedaleko Mostu vyhodit z okna ve druhém nadzemním podlaží část rohové sedací soupravy, aby ji nemuseli nést po schodišti. Bohužel v době, kdy pod domem zrovna procházela starší žena, které kus spadl z výšky cca čtyř metrů přímo na záda.

"Muži údajně ženu neviděli a na místo ihned přivolali záchrannou službu. Žena skončila v nemocnici se zraněními, která si vyžádala dobu léčení delší než šest týdnů," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obvinění jsou stíháni na svobodě a za toto jednání jim může soud v případě prokázání viny uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru