Muž posilněný alkoholem rušil vzpomínkovou akci. Lezl do kašny, obtěžoval i účinkující na pódiu
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Donucovací prostředky museli použít strážníci při oslavě a připomínkové akci listopadových dní roku 1989, která se konala na Masarykově náměstí. Zde si účastníci stěžovali na muže, který narušoval poklidnou akci tím, že lezl do kašny a obtěžoval ostatní účastníky.

Hlídka na místo dorazila právě v čase, kdy problémový muž šel od kašny směrem k podiu, na které vkročil a začal obtěžovat účinkující. Aby hlídka předešla dalšímu nepřístojnému chování, rozhodla se muže z místa odvést, načež muž reagoval nejprve pasivním a následně i aktivním odporem. Z tohoto důvodu hlídka musela muže za použití donucovacích prostředků zpacifikovat a z místa převézt na Policii české republiky a dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru