Opilý muž vstupoval do silnice a ohrožoval bezpečnost provozu. Skončil na záchytce
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V sobotu v dopoledních hodinách strážníci zasahovali proti opilému muži, který v důsledku své vrávoravé chůze neustále vstupoval do vozovky a tím ohrožoval bezpečnost a plynulost provozu na pozemní komunikaci v ulici Tylova.

Zasahující strážníci muži vysvětlili nebezpečnost jeho jednání jak pro jeho osobu, tak i pro ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích, načež muž nereagoval a před strážníky sestoupil z chodníku a rozešel se přímo do středu vozovky. Z důvodu nebezpečí srážky muže s vozidlem, byl strážníky odveden zpět na chodník.

Pro své nebezpečné chování, které vzniklo v důsledku značné opilosti, byl muž převezen do nemocnice v Děčíně, kde ošetřující lékař rozhodl o umístění muže do protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanice v Ústí nad Labem. Strážníci celou věc zadokumentovali a pro podezření ze spáchání přestupku předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru