Řidič chtěl ujet policejní hlídce, ale zapadl v lese
Foto, zdroj: Hasiči Varnsdorf
Děčín

Dolní Podluží - Do lesa hlubokého tak, že i medvěd by se tam v noci sám bál, dojel v noci řidič osobního vozidla za Dolní Podluží. Ujížděl totiž z Varnsdorfu policejní hlídce. Zatímco blikající majáky řidiče nezastavily, bláto v lese to zvládlo spolehlivě a policisté posádku vozu ztotožnili.

Při honičce však došlo také k zapadnutí policejního vozidla a na místo tak brzy ráno vyjeli profesionální i dobrovolní hasiči s vyprošťovacím speciálem. Unimog ale nakonec posloužil jen jako dopravní prostředek, vytlačit policejní vozidlo zpět na "pevnou zem" zvládly silné paže všech přítomných hasičů. Druhý automobil byl v lese ponechán všem tamním nočním tvorům, o jeho vyproštění se musí řidič postarat sám.

Zdroj: Hasiči Varnsdorf

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru