Cena města Jílové. Návrhy podávejte do konce roku
Pohled na město. Zdroj: město Jílové
Děčín

Jílové - Žádáme občany, aby podali návrhy na udělení Ceny města Jílové (dále jen „Cena“) do 31. prosince 2019 v písemné formě prostřednictvím podatelny města Jílové. Návrhy lze rovněž posílat elektronicky na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , do stejného termínu. Návrhy na udělení Ceny mohou podávat fyzické nebo právnické osoby, instituce, kolektivy, orgány města či jiné subjekty.

Návrh na udělení Ceny musí být podán písemně a musí obsahovat identifikaci kandidáta (v případě osoby jméno, příjmení a místo trvalého pobytu, v ostatních případech přesný název a sídlo subjektu, případně identifikační číslo nebo obdobný údaj), konkrétní odůvodnění, za jaké zásluhy, činnost nebo dílo kandidáta je podáván návrh na udělení Ceny, označení subjektu, který podává návrh na udělení Ceny. Fyzická osoba uvede jméno, příjmení, a místo trvalého pobytu, popřípadě jinou adresu pro doručování, podpis. Právnická osoba nebo jiný subjekt uvedou v podání svůj název, identifikační číslo nebo obdobný údaj a adresu sídla, popřípadě jinou adresu pro doručování, podpis. Kandidát na Cenu musí být občanem města Jílové. Cena města Jílové je morálním oceněním udělovaným za zvlášť vynikající zásluhy o rozvoj města, jeho propagaci v České re-publice či v zahraničí, za významnou činnost nebo dílo v různých oblastech veřejného života, přinášející prospěch občanům města a mající i celospolečenský význam. Cenu lze udělit fyzickým nebo právnickým osobám, institucím, kolektivům či jiným subjektům, může být udělena in memoriam (odměnu obdrží nejbližší příbuzní).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru