VIDEO: Největší zásobníky na světě se vyrábějí v Děčíně. Chcete být u toho?
Foto: Chartex
Děčín

Děčín - Víte, kde se vyrábějí největší zásobníky na zkapalněné plyny na světě? Je to překvapivě blízko – přímo v Děčíně ve firmě Chart Ferox. Nedaleko centra města vznikají nádrže, které putují do celého světa. Vyrobili tu například zásobník, který pojme až 1 milión litrů zkapalněného plynu. Jde o největší zařízení podobného typu na světě.

Firma Chart Ferox vyvíjí, vyrábí a dodává stále více podobných zařízení. Chcete být u toho? Můžete, protože v Děčíně hledají do party nové posily. Podívejte se na www.jsmeparta.cz.

„Téměř v centru Děčína navrhujeme, vyrábíme a dodáváme do celého světa zařízení pro skladování a přepravu zkapalněných plynů. Využívají se například na čerpacích stanicích, zámořských lodích, v přístavech nebo třeba v nemocnicích. Jsme v Děčíně již 80 let a patříme mezi nejstabilnější výrobní firmy ve městě,“ popisuje v krátkosti firmu její ředitel Bronislav Převrátil.

Největší zásobník na světě

Největších zásobníků světa vyrobili v Chart Feroxu v posledních letech již několik. Najdete je v USA, Norsku nebo v Litvě. Poslední z nich předali letos zákazníkovi na Gibraltaru. Každý takový „obr“ je dlouhý 52 metrů, tedy jako polovina fotbalového hřiště, a v průměru má šest metrů, což je průměr tubusu, ve kterém jezdí metro. „Podobně velké zásobníky, kterým říkáme „děčínští obři“, zde nevyrábíme každý den, ale spoustu jiných zajímavých zařízení navrhujeme a vyrábíme dennodenně. A je jich stále více. I proto hledáme do naší party stále nové posily - na dělnické profese i do inženýrských a technických pozic, pro ty, kteří hledají nové výzvy,“ říká Hana Hanušová, personální ředitelka firmy.

Podívejte se na volné pozice přímo na webu www.jsmeparta.cz.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=wL07hSadfik

Proč do party v Chart Feroxu?

To, co je pro firmu charakteristické, je atmosféra. „Je nás zde zhruba 600, ale stále si držíme příjemnou atmosféru a respekt vůči všem kolegům z naší party. I proto mohu říct, že jsme stále jedna parta,“ říká s úsměvem Hana Hanušová. A dodává několik dalších důvodů, proč si vybrat právě Chart Ferox. Určitě je to dlouhodobost a stabilita, mzdy nad průměrem Ústeckého kraje, provoz bez nočních směn, ale také možnost podílet se na skutečně zajímavých projektech, osobní rozvoj v rámci celosvětové skupiny Chart a také mnoho finančních i nefinančních benefitů.

Chcete být součástí naší party? Více se o nás dozvíte na www.jsmeparta.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru