FOTO: Noční můra všech dálničních závodníků! Policie vyrazí po celém Česku v těchto autech
BMW 745 Le. Foto: Policie ČR
Děčín

ČR – Nové Hybridní BMW 745 Le v policejním provedení budou sloužit v deseti krajích České republiky, zejména na dálnicích a rychlostních komunikacích.

Auta se stanou výraznou pomocí pro dopravní policisty, kteří dohlíží na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Kromě vysokého výkonu a vysoké maximální rychlosti se díky hybridnímu pohonu jedná i o vozy šetrné k životnímu prostředí. Zapůjčená vozidla tak představují další možnost ke zlepšení akceschopnosti Policie ČR a zapadají do celkového rámce obměny vozového parku.

V rámci zapůjčení zajišťuje firma také speciální školení pro celkem třicet policistů, kteří budou vozidla ve službě řídit a pomáhat tak ke zlepšení chování řidičů v silničním provozu.

 3010policejniauta2

BMW 745 Le. Foto: Policie ČR

Vozidla bezplatně zapůjčuje firma Stratos Auto z Hradce Králové. V první vlně bude zapůjčeno pět vozidel na šest měsíců, po jejich navrácení obdrží policisté dalších pět vozů za stejných podmínek. Celkem tedy bude během příštích dvanácti měsíců sloužit deset moderních vozidel a řidiči je budou potkávat na území celé České republiky.

Slavnostního předání prvních tří vozů se v Pardubicích zúčastnil brig. gen. Jan Švejdar, policejní prezident, Martin Strakoš, jednatel společnosti Stratos Auto a Jana Dvořáková, zástupkyně BMW Česká republika.

3010policejniauta3

BMW 745 Le. Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru