Opilý bezdomovec se dvěma psy obtěžoval hosty restaurace, napadal strážníky i záchranáře
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Obtěžování hostů opilcem nahlásila městské policii obsluha restaurace v Děčíně IV. Hlídka na místě zjistila, že dotyčným opilcem je strážníkům dobře známý čtyřiašedesátiletý bezdomovec. Dotyčný měl u sebe dva psy, pro které musel přijet zaměstnanec útulku.

"Vzhledem k opilosti muže strážníci zavolali záchrannou službu, která opilce odvezla do nemocnice na vyšetření. V sanitce muž neustále strážníkům nevybíravě nadával, vyhrožoval a pokoušel se napadnout strážníky i záchranáře. Z tohoto důvodu mu byla nasazena pouta. Lékař následně rozhodl o převozu muže do protialkoholní záchytné stanice, což zajistila hlídka MP. Zadokumentované přestupky hlídka předala k dořešení příslušnému správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru