Děti udělaly díru v plotě, na cizím pozemku si pak hrály a ničily majetek
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - V neděli 13. října vyjela hlídka strážníků na základě oznámení prověřit neoprávněné vniknutí na pozemek v Děčíně – Boleticích. Strážníci na místě zjistili, že skupina dětí udělala díru v plotě a opakovaně vniká na soukromý pozemek, kde tropí různé výtržnosti včetně skákání na trampolíně a ničení soukromého majetku.

Strážníci na místě zjistili tři děti, které ztotožnili a které uvedly další děti, které na pozemek také vnikají. Na místo byla přivolána hlídka policie, která si celou věc pro podezření spáchání trestného činu převzala k dalšímu šetření s tím, že již řeší předchozí oznámení této protiprávní činnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru