Opilec v noci hlasitě křičel, urážel strážníky a dokonce je i napadl. Skončil v poutech, měl skoro dvě promile
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - V pondělí 14. října, zuruba půl hodiny po půlnoci oznámil na tísňovou linku občan opilého a křičícího muže na sousedním pozemku. Hlídka, která dorazila na místo, skutečně nalezla opilého muže, který se velmi hlasitě projevoval.

Strážníci muže postavili na nohy a chtěli zjistit jak je na tom muž po zdravotní stránce. Muž ovšem na strážníky okamžitě slovně zaútočil se slovy: „Vy policajtský mr*ky, ku*vy, zm*di…“ Následně se pokusil ke slovním urážkám přidat i několik úderů, kterým se strážníci vyhnuli a muže za použití donucovacích prostředků strhli k zemi a nasadili mu pouta. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si následně celou věc pro podezření ze spáchání trestného činu převzala.

"Jelikož měl muž krvácející zranění v obličeji, byla strážníky přivolána i sanita, která dotyčného za doprovodu strážníka odvezla do nemocnice k ošetření. U muže byla provedena i dechová zkouška na přítomnost alkoholu v krvi, která ukázala na hodnotu téměř dvě promile. V nemocnici si dotyčného třiašedesátiletého muže z Děčína již převzali policisté. Ke zranění strážníků při zákroku nedošlo," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru