Děčín - Na děčínské Via ferratě zasahují hasiči i záchranáři. V pátek odpoledne došlo k pádu jednoho z lezců. Operační důstojník hasičů uvedl, že došlo k pádu lezce z menší výšky, kdy nemělo dojít k žádnému zranění. Nyní probíhají záchranné práce. Hasiči k záchraně použijí výškovou techniku a na místě zasahují hasiči-lezci

Na místě je několik vozů hasičů a také připravena záchranná služba. V místě zásahu je omezen provoz na silnici, kde stojí vozidla IZS.

Podle aktualizovaných informací muž nespadl, ale při výstupu mu došla síla a byl vyčerpán, doplnil informaci Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů. Muž neutrpěl žádné zranění dodal mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru