Rumburští dobrovolní hasiči vybojovali na soutěži ve vyprošťování bronz
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Olomouc - Rumburští dobrovolní hasiči se v sobotu 5. září zúčastnili 5. Mistrovství ČR jednotek sboru dobrovolných hasičů obce ve vyprošťování u dopravních nehod v Olomouci. Jednotka si na místě vylosovala pořadí s číslem 14. tím pádem nastupovala do soutěže jako poslední.

Rozhodčí mají na starost posuzovat tři hlavní kritéria: taktika provedení zásahu, technika provedení zásahu a první předlékařská pomoc, za které soutěžící obdrží body a v neposlední řadě rozhodují i body za rychlost, které se následně odečítají z celkového výsledku.

V celkovém pořadí se jednotka ve složení Miroslav Beneš, Stanislav Číž, Josef Szőllősi a Zdeněk Zvára umístila na krásném třetím místě. Stačí jen dodat, že jednotka stojí již po třetí za sebou na stupni vítězů a to se zatím žádnému soutěžnímu družstvu nepodařilo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru