Jílové: Nehoda tří vozidel zastavila provoz na silnici 13 v Martiněvsi. V sobotu to nebyl jediný karambol
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Martiněves - Dvě hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Jílové) vyjely v sobotu v 19:35 k dopravní nehodě tří osobních automobilů na silnici 1/13 v Martiněvsi na Děčínsku. Na místo také vyjeli záchranáři, strážníci MP Jílové i policisté. Silnice byla uzavřena.

Večerní karambol si naštěstí vyžádal pouze lehké zranění jednoho z účastníků. Hasiči provedli protipožární opatření a následně zajistili úklid vozovky. Dalším průzkumem bylo zjištěno, že na silnici došlo pravděpodobně někdy během dne k většímu úniku provozních kapalin z nějakého vozidla (nalezená skvrna byla několik desítek metrů dlouhá). Silnice v zatáčce byla hodně kluzká, to může být příčinou dopravní nehody. Nyní je střet v šetření.

V sobotu odpoledne na této silnici, ve stejném úseku bourala také řidička osobního automobilu, která s lehčím zraněním skončila v děčínské nemocnici. Na místě zasahovali hasiči, záchranáři i policisté. I tato nehoda je v šetření PČR. Za tuto nehodou může pravděpodobně mokrá silnice a nepřizpůsobení stylu jízdy povaze vozovky.

0510neh

0510nehtri

0510nehctyri

0510nehpet

0510nehsest

0510nehodasedm

Foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru