Zloděj ve večerních hodinách okradl ženu, strážníci ho vypátrali během několika minut
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - V pondělí okolo deváté hodiny večer operační službě městské policie nahlásil správce veřejného prostranství, že byl osloven ženou, která mu sdělila, že byla před chvilkou okradena o tašku v níž měla peněženku a další věci.

Během krátké chvíle se na místo dostavila hlídka strážníků, která zjistila popis muže, který měl ženu o věci okrást. Po krátké chvíli u kruhového objezdu mezi ulicemi Hankova a Dělnická zadrželi strážníci osobu odpovídající popisu.

"Muž zprvu zapíral a uváděl, že o ničem neví a pouze se zde prochází, ale po chvilce se hlídce doznal k činu a předložil doklady a hotovost, kterou odcizil. Mezitím dorazila na místo hlídka Policie české republiky, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru