Děčín, Staré Město - Několik hasičských jednotek právě zasahuje v Litoměřické ulici, na Starém Městě, kde došlo k úniku nebezpečné látky z vozidla. Okolí kolem železničního přejezdu u konečné bylo zcela uzavřeno. Lidé bydlící v ulici a blízkém okolí mají zavřít okna a nesmějí větrat. Na místě je i policie. Hasiči zasahující u likvidace látky z vozovky mají dýchací přístroje.

Podle informací na policejním webu se jedná o látku, která unikla z cisterny. Omezení v provozu bude trvat do pozdních odpoledních hodin.


Informace: Od 17.9.2019 16:05 do 17:10 (pravděpodobně později, pozn. redakce); v ulici Litoměřická v obci Děčín , délka 44m; uzavřeno, mimořádná událost; z důvodu úniku neznámé látky z cisterny, na místě složky IZS. Objízdná trasa po Staroměstkém nábřeží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru