V pondělí začíná oprava ulic T. G. Masaryka a Královská. Řidiči musí počítat s částečnou uzavírkou
Zdroj: www.mesto-sluknov.cz
Děčín

Šluknov - V pondělí 9. září bude zahájena oprava krajské komunikace II/266 (ulice T. G. M. a Královská) v úseku od bývalé restaurace Na Špici až k parkovišti firmy Topos.

Doprava bude omezena formou částečné uzavírky, tj. vždy bude průjezdný jeden jízdní pruh a doprava bude řízena semaforem či odpovědným pracovníkem. Oprava bude zahájena frézováním stávajícího povrchu, samotná pokládka nového povrchu bude zahájena až v týdnu následujícím.

Oprava se dotkne zejména obyvatel přilehlých ulic (Zahradní, Tyršova, Libušina, Nádražní a Tovární), ze kterých vzhledem k zúžení do jízdního pruhu nebude umožněn vjezd a výjezd do předmětných ulic. Pro příjezd nemovitostem tak bude nutné využít zejména spodních ulic, tj. Na Hrázi, Zeyerovy. Lužické a spodní části ulice Nádražní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru