Strážníkům bylo nahlášeno domácí násilí. Agresivní opilec se předvedení na policii aktivně bránil
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V neděli 14. července po devatenácté hodině byla vyslána hlídka MP k nahlášenému domácímu násilí v panelovém domě v Děčíně 32. Po příchodu na místo byl strážníkům označen oznamovateli konkrétní byt, kde se má problém odehrávat.

Strážníci nejdříve ztotožnili ženu, která se v bytě nacházela a poté požádali o prokázání totožnosti i muže, který se též nacházel v daném bytě. Ten na výzvu reagoval negativně a velmi vulgárně. Strážníci tedy použili výzvu „jménem zákona…“ a to opakovaně. Na zákonné výzvy dotyčný nereagoval, a proto se strážníci rozhodli dotyčného předvést na Policii ČR ke zjištění totožnosti, přičemž muž se vůči hlídce začal chovat agresivně a kladl aktivní odpor.

"Strážníci použili donucovací prostředky, muži nasadili pouta a předvedli ho na policii ke zjištění totožnosti. U muže byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která byla pozitivní a ukázala hodnotu 1,3 promile. Po zjištění totožnosti byla dotyčnému za jeho protiprávní chování uložena bloková pokuta, se kterou nesouhlasil, a proto bude celou věc řešit správní orgán děčínského magistrátu. Při zákroku nedošlo ke zranění podezřelého ani strážníků," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru