Naučná stezka ještě ani není hotová, už se však stala terčem vandalů
Zdroj: Facebook města Děčín
Děčín

Děčín - Děčín na svém facebookovém profilu zveřejnil fotografie, které ukazují, jak se vyřádili vandalové na přírodovědné naučné stezce. Informační tabule tu je pouhý týden, z dalšího stanoviště kdosi ukradl cedulky s výukovými informacemi.

Město Děčín se k věci vyjadřuje takto:

"V lesoparku na Pastýřské stěně buduje město Děčín přírodovědnou naučnou stezku. Bohužel se ale již našli lidé, kteří ji začali ničit. Jednu informační tabuli připravenou pro text kdosi po pouhém týdnu počmáral nápisy, z dalšího stanoviště pak kdosi ukradl několik cedulek s výukovými informacemi pro děti.

1807vandal1

Zdroj: Facebook města Děčín

Stezka by měla být hotová na podzim; nabídne řadu zajímavých stanovišť a líbit se bude určitě dětem. Prosíme proto o respekt k práci všech, kteří se na této stezce podílejí: město díky ní získá další příjemné místo pro trávení volného času. Sdílejte, děkujeme," píše město Děčín na své facebookové stránce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru