Policisté kontrolovali řidiče. Hned několik jich muselo zalovit v peněženkách
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - V pondělí patnáctého července letošního roku se děčínští dopravní policisté pod taktovkou krajské dopravně bezpečnostní akce v průběhu celého dne zaměřovali především na motocyklisty. Silničním kontrolám čelili řidiči v severní i jižní částí okresu Děčín.

Dopravní policisté dohlíželi na silniční provoz především na silnici č.I/9 v Lesné, ve Studánce. Pohybovali se také v oblasti katastru obcí Česká Kamenice, Děčín, Rumburk, Velký Šenov a Šluknov. V průběhu krajské akce zkontrolovali 18 motorových vozidel. Na motorkáře nedošlo.

"V šestnácti případech zjistili dopravní prohřešky, za které řidiči ze svých peněženek společně vydali 4.500,- Kč v rámci pokut. Dvakrát doplatili na špatných technický stav vozidla. V ostatních případech šlo o nerespektování dopravního značení (především zákazy vjezdu vozidel atd.)," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru