Dopravní omezení v Děčíně dělají vrásky na čele mnoha řidičům. Policisté vyzývají k opatrnosti
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Jak již před časem předesílali zástupci Magistrátu města Děčína na svých webových stránkách, průjezd Děčínem je od 13. července letošního roku z důvodu rekonstrukce vodovodu a kanalizace omezen.

"Rádi bychom vyzvali všechny účastníky silničního provozu ke shovívavosti a větší obezřetnosti při pohybu městem. Chodci, přecházejte na místech k tomu určených (přechody pro chodce). Vyhněte se zbrklému vstupu do vozovky. Počítejte s tím, že řidiči si nové dopravní značení teprve osvojují. Řidiči, plně se věnujte řízení a dodržujte nové dopravní značení. Vyvarujte se telefonování za jízdy a dalších činností, které snižují obezřetnost za volantem. Počítejte s možným zdržením a „bloudícími výletníky“, kteří městem pouze projíždějí," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podrobné informace můžete nalézt na stránkách Magistrátu města Děčín ZDE. K dopravnímu omezení došlo také na železničním přejezdu na Starém Městě v Děčíně, který je v době od 13.7.2019 do 22.7.2019 pro veškerou dopravu zcela uzavřen a je neprůjezdný. Bližší informace jsou k nalezení ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru