Děčín - V neděli 14. 7. 2019 před půlnocí vyjela hlídka strážníků na oznámení, které se týkalo rušení nočního klidu z baru v Děčíně 1. Po příjezdu na místo hlídka zjistila, že kolem baru je již klid, ale všimla si nezabezpečeného vozidla, přičemž lustrací strážníci zjistili, že vozidlo patří jednomu z hostů, který se nacházel v baru.

Jelikož vzniklo podezření, že dotyčný by pod vlivem alkoholu mohl s vozidlem odjet, tak se hlídka spojila s operátorem kamerového systému a nechala vozidlo monitorovat. Hodinu a půl po půlnoci se dotyčný k vozidlu dostavil ještě se dvěma osobami a z místa odjeli. Po několika metrech bylo vozidlo hlídkou zastaveno a u řidiče byla provedena dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 2,5 promile alkoholu v krvi. Jelikož vzniklo podezření ze spáchání trestného činu, byla na místo přivolána hlídka policie, která si celou věc převzala k dalším úkonům.

Marcel Horák, MP Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru