Opilá agresivní matka málem převrátila kočárek. Dítě jí odebrali pracovníci sociálky
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Opilé ženy, která se procházela po Podmoklech s dítětem v kočárku, si včera ve večerních hodinách všimla hlídka strážníků. Žena byla viditelně pod silným vlivem alkoholu, neovládala koordinaci chůze a málem převrátila kočárek s dítětem.

Hlídka dotyčnou vyzvala k prokázání totožnosti, provedení dechové zkoušky a vysvětlení, z jakého důvodu se uvedla do stavu, kdy není schopna se postarat o sebe, natož o svého potomka. Žena uvedla, že u své sestry vypila několik lahví vína a k tomu užívá léky. Místo dalšího vysvětlení zasypala přítomné strážníky sprchou nepublikovatelných nadávek, až se kolemjdoucí občané podivovali, jak bohatou má paní slovní zásobu vulgarit. Po celou dobu projednávání byla žena velmi agresivní a strážníky se pokoušela fyzicky napadat.

"Hlídka na místo přivolala pracovníky orgánu sociálně právní ochrany dětí, kteří ihned rozhodli o odebrání dítěte a jeho dočasném umístění k jinému rodinnému příslušníkovi. Ženě hlídka vzhledem k jejímu stavu zavolala záchrannou službu. Reakcí na postup hlídky byla další záplava vulgarit, výhrůžek a pokusů o napadení. Hlídka proto ženě musela nasadit pouta. V nemocnici lékař rozhodl o převozu ženy do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích. I službukonající lékař si vysloužil řadu nelichotivých výrazů během vyšetření. Převoz zajistila hlídka městské policie. Záležitost bude dále řešit orgán sociálně právní ochrany dětí," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru