Krajská zdravotní dokončila revitalizaci „gynekologické vily“ v děčínské nemocnici
Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Děčín - Přání specialistů Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Děčín, umístit do prostor nově zrekonstruované vily v areálu nemocnice všechny poradny se stává skutečností.

V prvním nadzemním podlaží revitalizované budovy „O“ začnou fungovat dvě ambulance – jedna klasická gynekologická a druhá určená pro poradny. Revitalizace vily umožnila umístit do suterénu zázemí pro uklízečky s novým sociálním zařízením, sprchami a kanceláří pro vedoucí úseku. Ve druhém nadzemním podlaží došlo k revitalizaci prostor dispečinku a kompletního zázemí pro děčínské stanoviště pracovníků Zdravotnické dopravní služby Krajské zdravotní, a. s.

V pátek 21. června 2019 provedla rekonstruovanou budovou předsedu představenstva Krajské zdravotní, a. s. (KZ), Ing. Jiřího Nováka, generálního ředitele společnosti Ing. Petra Fialu a náměstka pro řízení zdravotní péče MUDr. Aleše Chodackiho, hlavní sestra děčínské nemocnice Mgr. Danuše Tomášková v zastoupení ředitele zdravotní péče Nemocnice Děčín, o. z., MUDr. Michala Hanauera, MBA.

2506kz2

Foto: Krajská zdravotní

„Investičním záměrem stavební zakázky byla komplexní rekonstrukce tzv. gynekologické vily s označením „O“. Realizace je rozdělena do dvou etap. V první etapě byla provedena rekonstrukce části interiérů zejména gynekologické ambulance, odvodnění objektu a výměna všech oken. Cena za stavební práce byla 10 730 141 Kč včetně DPH. V druhé etapě bude provedena rekonstrukce střechy a obvodového pláště budovy s předpokládanými náklady přibližně 2,7 milionu Kč včetně DPH,“ uvedl předseda představenstva KZ, Ing. Jiří Novák.

Revitalizace – mimo investiční zakázku - byla financována z prostředků Odboru správy a údržby nemovitostí Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., s náklady přibližně 1,5 milionu Kč včetně DPH.

Podrobnou prezentaci investičních akcí v děčínské nemocnici přítomným zprostředkoval Ing. Petr Fiala, generální ředitel KZ.

„Jsem rád, že se nám daří investovat do všech pěti nemocnic Krajské zdravotní. Dnes jsme si prohlédli gynekologickou vilu, dobře jsou už vidět i práce na vybudování pavilonu pro umístění magnetické rezonance a interního příjmu, ale v nedávné době se tu dělala i řada věcí, které na první pohled vidět nejsou, ale které jsou též důležité. Jedná se například o datová a telekomunikační propojení objektů, rekonstrukci střechy na objektu stravovacího provozu či opravu kotelny, “ uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel KZ.

2506kz3

Foto: Krajská zdravotní

Primářem Gynekologicko-porodnického oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., je MUDr. Peter Kraus, vrchní sestrou Bc. Petra Ludviková. „Těší mě, že se podařilo všechny ambulance a poradny umístit do prostor nově zrekonstruované vily, za což děkuji vedení Krajské zdravotní v čele s předsedou představenstva Ing. Jiřím Novákem a generálním ředitelem Ing. Petrem Fialou. Poděkování patří i řediteli zdravotní péče Nemocnice Děčín, MUDr. Michalu Hanauerovi, MBA. Věřím, že prostor bude dobře sloužit personálu i pacientkám,“ uvedl primář gynekologicko-porodnického oddělení děčínské nemocnice MUDr. Peter Kraus.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru