Drama v Děčíně! Mladík na motorce ujížděl strážníkům, jednoho vláčel několik metrů s sebou
Foto: Městská policie Děčín
Děčín

Děčín - V dramatický zákrok se změnila kontrola motocyklisty v Děčíně 1. Hlídka strážníků si v neděli v nočních hodinách při kontrole v Děčíně 1 všimla motocyklisty, který ignoroval zákaz vjezdu a navíc v jízdě pokračoval po chodníku.

Na zákonnou výzvu strážníků, aby zastavil a vypnul motor, řidič nereagoval a pokusil se z místa ujet. V tom se mu jeden ze strážníků pokusil zabránit a chytil řidiče za předloktí. Řidič se přesto pokoušel odjet a vlekl s sebou zasahujícího strážníka několik metrů, než se řidiče podařilo zastavit.

2406motorkar2

Foto: Městská policie Děčín

"Muž i nadále kladl aktivní odpor, strážníci proto museli použít donucovací prostředky a muži nasadila pouta. Podle předložených dokladů motorku řídil devatenáctiletý mladík. Později vyšlo najevo, že registrační značka patří na jiný motocykl, mladík navíc nadýchal 0,6 promile alkoholu. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR," dodal mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru