Rada města odvolala ředitelku Zámku Děčín. Na nového ředitele je vyhlášeno výběrové řízení
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Rada města na úterním jednání odvolala ke dni 30. června 2019 Ivetu Krupičkovou z pozice ředitelky příspěvkové organizace města Zámek Děčín a zároveň vyhlásila na nového ředitele nebo ředitelku výběrové řízení.

„Paní Krupičková řídila Zámek Děčín dvanáct let a je za ní vidět spousta dobře odvedené práce, které si velice vážím, nicméně současné vedení města má zcela jinou představu o řízení této příspěvkové organizace a fungování děčínského zámku, jednoho z našich nejvýznamnějších turistických cílů,“ vysvětlil důvod odvolání primátor města Jaroslav Hrouda. 

Pravomoc rady města jmenovat a odvolávat ředitele příspěvkových organizací vychází ze zákona. Nový ředitel či ředitelka Zámku Děčín, p. o., který vzejde z výběrového řízení a bude jmenován radou města, by měl nastoupit 1. července 2019. Jaké předpoklady se u uchazečů očekávají a co vše je nutné k výběrovému řízení doložit, je zveřejněno na webu města, termín podání přihlášek byl stanovený na 29. 5. 2019.

1505vyzvactenarum

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru