Jílové - V Jílovém na Děčínsku mají dobrovolní hasiči novou požární zbrojnici. Jednotka ji využívá od nedělního poledne. Kdo je zvědavý, jak nová budova vypadá, jaké hasičům slouží vybavení, může ji navštívit v rámci oslav SDH, které jsou naplánovány na září 2019.

Přesný termín oslav s názvem ,,HASÍMÉ LÉTO" je 21. 9. 2019 od 13-22hodin. V programu Vás bude čekat Den otevřených dveří zbrojnice, hasičská fontána, výročí místního SDH a mnoho dalších akcí. Přesný program a pozvánka bude v průběhu měsíce srpna.

Článek o nové požární zbrojnici:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/71540-aktualne-hasici-z-jiloveho-vyuzivaji-zbrusu-novou-hasicarnu-jednotce-slouzi-od-nedelniho-poledne?fbclid=IwAR1eCGtm1idyNtwwQL-YMFJ8Wx6ikSjh8aKeVcyctlsZsuEby729kt4e-SY

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru