Opilou odvezla záchranka do nemocnice
Ilustrační snímek, foto: Redakce
Děčín

Děčín - Přítomnost dvou podnapilých nezletilých dívek nahlásil městské policii občan z Děčína 1. Hlídka strážníků poblíž městské knihovny zastihla dvě dívky ve věku šestnáct let. Jedna byla tak opilá, že nemohla ani stát na nohou. Hlídka na místo proto přivolala záchrannou službu, která dotyčnou odvezla do nemocnice na ošetření.

Druhá z dívek strážníkům nahlásila totožnost rodičů, kteří se na místo dostavili s tím, že se o dceru postarají. Vzápětí se na místo vrátil osmnáctiletý mladík, který uvedl, že alkohol dívkám koupil on. Hlídka jej po dohodě s Policií ČR odvezla na obvodní oddělení, které řešení záležitosti převzalo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru