Jílovské kulturní okénko. Podívejte se na připravované akce v Jílovém. Vybere si určitě každý
Zdroj: město Jílové
Děčín

Jílové - Připomínáme KELTSKÝ TELEGRAF v sobotu 23. 3. 2019. Ve večerních hodinách se opět rozsvítí rozhledna na Děčínském Sněžníku. Společně vyšleme světelný signál, který tak jako kdysi v minulosti propojí kopce v okolí. Město se na akci podílí rozsvícením rozhledny, zajištěním špekáčků a ohnišť s dozorem hasičů. Za jasné oblohy se nám naskytne nádherný výhled.

V neděli 24. 3. 2019 zve SDH Jílové - Modrá všechny děti na tradiční karneval, který se koná od 14 do 16 hod. na Jílovském zámku. Vstupenku budou v prodeji na místě. Více viz plakát v měsíčníku Jílovská sova.

V sobotu 30. 3. 2019 od 16.00 hodin vás na zámek zve Jílovský pěvecký sbor spolu s Krásnolipským komorním sborem.

V pátek 5. 4. 2019 pořádáme pro milovníky vína řízenou degustaci. Vstupenky budou v předprodeji na zámku a na podatelně. Akce se uskuteční pouze v případě, že se prodá minimálně 30 vstupenek.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/68167-pozvanka-keltsky-telegraf-na-decinskem-snezniku?fbclid=IwAR2chzV62X1-bCfWJu2CXhyH4fBbdyClDGapIYbn6FNlHNuhe4i9LiZ-Ghk

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/65818-milovnici-vina-by-si-mohli-prijit-na-sve-pri-degustaci-vzorku-z-vinarstvi-vajbar-degustace-bude-primo-v-jilovskem-zamku?fbclid=IwAR1yYHAZMc2rtohIgWsJ40wQut11F8Jf1wZk0qF8eI4QeTpLUuEpoCuwou4

Na sobotu 13. 4. 2019 je pro děti připraveno interaktivní pohádkové představení o farmáři Šimonovi, práci na farmě i nečekané návštěvě. Představení s názvem „POHÁDKOVÁ FARMA“ začíná na hlavním sále Jílovského zámku v 15 hodin. A od 16 hodin se otevřou i ostatní sály s připravenými VELIKONOČNÍ-MI DÍLNIČKAMI (workshopem). Nejen děti, ale i dospělí si můžou přijít vyrobit velikonoční dekoraci, zajíčka, zápich, obarvit vajíčko... Malí a velcí kluci můžou vyzkoušet pletení pomlázky. Zámecký BARbucha bude otevřen, takže se můžete stavit na kávu nebo skleničku... Sobotní akci spojujeme i s dobročinným BAZAREM KABELEK. Tak pokud budete probírat skříně a zjistíte, že kabelka, kterou nenosíte, už vám tam pouze zabírá místo, ale je vám líto ji vyhodit, přineste ji na zámek, případně na podatelnu a věnujte ji na dobročinné účely. Kabelky přijímáme do pátka 12. 4. 2019 do 12 hodin. Bazar pořádá SDH Jílové – Modrá a výtěžek z prodeje kabelek tak zůstane malým hasičům. Darováním kabelky na dobrou věc získáte dobrý pocit, že někomu pomáháte, a pokud jste i milovnice nakupování, třeba si za pár korun pořídíte novou. V prodeji budou kabelky i od slavných osobností s jejich fotkou a podpisem. V sobotu 13. 4. 2019 od 16 hodin budou nabízeny za cenu od symbolických 25 Kč. Věříme, že se zapojíte a pomůžete.Bližší informace najdete na plakátech, následně na webových stránkách a facebooku města.

Autor: ovvsč/kultura

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru