POZVÁNKA - KELTSKÝ TELEGRAF na Děčínském Sněžníku
Ilustrační foto: CC0
Děčín

Jílové, Sněžník - Město Jílové a pořadatel Vás zvou v sobotu 23. 3. 2019 na vrchol Děčínského Sněžníku (rozhledna) k vyslání světelného signálu ve 21.18 hod., který vždy večer v první jarní sobotu propojí stanoviště po dohodnutých trasách napříč krajinou. Tím dochází k mystickému propojení všech účastníků i k napojení přesahujícímu běžný myšlenkový prostor dnešních lidí. Více na www.keltskytelegraf.cz.

Všichni účastníci si mohou na místě opéct špekáček, popít kávu nebo čaj, které pro Vás připravuje město Jílové, případně i něco ostřejšího (to ale už z vlastních zásob). Těšíme se na Vás a doufáme v jasný večer a dobrou viditelnost.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru