Opilá dvojice rušila noční klid. Vulgarismy na účet strážníků nešetřili
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Nahlášené rušení nočního klidu řešila hlídka strážníků v obytném domě v ulici Podmokelská v děčínské čtvrti Podmokly. Hlídka kontaktovala nájemníky bytu, ze kterého se ozýval hluk.

Podle osobní znalosti hlídky byt obývá invalidní muž, který je téměř neustále pod vlivem alkoholu a jeho partnerka, která v konzumaci alkoholu nijak nezaostává. Opilá dvojice se i tentokrát projevovala velmi vulgárně, se strážníky začala spolupracovat až po zákonné výzvě ke zklidnění s upozorněním, že bude následovat předvedení na Policii ČR. Hlídka přestupkové jednání zadokumentovala a předala k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru