Policisté intenzivně pracují na čtvrteční nehodě při které vyhasl lidský život
Ilustrační snímek, foto: Redakce
Děčín

Děčín - Od čtvrtečních, časných ranních hodin děčínští policisté pracují na tragické dopravní nehodě v Malšovicích. V časných ranních hodinách řidič osobního automobilu nezvládl řízení a vyjel mimo vozovku až do zdejšího pole. Vůz skončil převrácený na střeše. Řidič bohužel nebyl zajištěn bezpečnostním pásem. V souvislosti s dopravní nehodou utrpěl zranění neslučitelná se životem a zahynul.

Na místě zasahovali složky záchranného integrovaného systému. Na místo dorazil také soudní znalec z oboru dopravy, který spolu s policisty pracuje na objasnění všech okolností dnešní nešťastné události. Policisté nařídili soudní pitvu a nadále tragickou kolizi prověřují s ohledem na možný přečin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Článek o nehodě:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/65349-pri-nocni-nehode-u-malsovic-zemrel-ridic-osobniho-vozu

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru