Sotva stál na nohou! Opilý řidič způsobil nehodu, nadýchal přes tři promile
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Namol opilého řidiče, který způsobil dopravní nehodu v děčínské čtvrti Březiny, zadržela hlídka strážníků. Hlídka na místě řešila přestupek s jiným řidičem. Během projednávání přestupku se velkou rychlostí přiřítilo osobní vozidlo, které najelo na obrubník a narazilo do zaparkovaného auta.

Spolujezdec se z místa pokusil utéct, strážníci jej ale okamžitě zadrželi. Za volantem seděl jednatřicetiletý muž z Děčína. Dotyčný sotva stál na nohou a stěží artikuloval. Strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si událost převzala k dořešení. Dechová zkouška na alkohol u řidiče ukázala hodnotu přesahující tři promile.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru