Řidička v Modré nezvládla řízení a se svým vozem havarovala, vůz se během karambolu částečně převrátil. Na místo vyjeli hasiči i policisté
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Modrá - K dopravní nehodě automobilu došlo v pátek dopoledne na silnici 1/13 z Modré do Libouchce. Provotní informace byla, že auto skončilo na střeše a nehoda je bez zranění osob. Na místo okamžitě vyjeli hasiči a policisté. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že vůz je na kolech, k žádnému zranění osob opravdu nedošlo a z havarovaného vozu neunikaly žádné provozní kapaliny.

Policie v místě řídila kyvadlově dopravu a bouraný vůz odvezla specializovaná odtahová firma. Na vozovce, kde došlo k nehodě bylo v ranních i dopoledních hodinách náledí. Páteční nehoda je nyní v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru