Řidič ujížděl policistům. S autem ale zapadl, tak se dal na útěk
Ilustrační foto: pixabay.com
Děčín

Velký Šenov, Mikulášovice - Ujíždět a nerespektovat výzvy policistů se nevyplácí. Službu konající policisté v pondělí jedenáctého února letošního roku v noci zastavili projíždějícího auto. Řidiče vyzvali k zastavení vozidla, on na jejich výzvu ale nereagoval a ve své jízdě pokračoval až do Mikulášovic.

V části Tomášov s vozidlem zapadl a z místa se snažil utéct. Vzápětí byl policisty jeden z osádky vozu dostižen a zkontrolován. Vyšlo najevo, že muž je pod vlivem návykových látek, má vyslovený platný zákaz řízení motorových vozidel a na autě nejsou správné registrační značky.

"Putoval do policejní cely, odkud byl po všech potřebných úkonech propuštěn. Velkošenovští policisté noční incident nadále zpracovávají s ohledem na možný přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a rozplétají kolečko dalších okolností. Zásadní rozhodnutí zatím nepadlo," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru